×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Нардеп від Житомирщини за відставку уряду і Яценюка

Народний депутат України Борислав Розентблат на свої сторінці у Фейсбук опублікував фото із своїм підписом під постановою про звільнення Прем’єр Міністра України Арсенія Яценюка.

n 1602167814«Підписав постанову про звільнення уряду Яценюка!!!», - написав нардеп.

Окрім цього, Борислав Соломонович раніше написав, що на засіданні фракції БПП депутати виступили проти подальшої роботи нинішнього уряду.

«Щойно закінчилося засідання фракції БПП, на якому були присутні Президент Петро Порошенко та прем’єр міністр України Арсеній Яценюк.

Не буду детально описувати перебіг подій, скажу одне – була дуже жорстка бесіда, лунали гострі запитання, точилася дискусія. Все було дуже демократично.

Але врешті решт сьогодні фракція прийняла практично одноголосне рішення – визнати незадовільною роботу уряду та вже завтра розпочати збір підписів за його відставку. Було дуже приємно, що Президент робив свої висновки на основі виступів депутатів.

Це дуже знаковий момент, бо без такого рішення фракції БПП не набралося б необхідної кількості голосів! Враховуючи, що на сьогоднішній день питання стоїть дуже гостро, ми вирішили не частково реформувати, а кардинально змінити уряд!!!!

Звісно, є загроза, що інші фракції у Верховній раді можуть почати розхитувати ситуацію, бо, як справжні політики, вони думають тільки про наступні вибори. Ми ж вважаємо себе державниками і повинні думати про наступні покоління!!!

Ми вносимо питання про відставку уряду і маємо на меті у той же день почати формувати новий. Я не думаю, що багато міністрів залишаться на своїх місцях – дуже мало хто з них справився зі своїм завданням. Як би там не було, але рішення прийнято – ми кажемо «Ні!» подальшій роботі цього уряду!», - написав Борислав Розенблат.

n 1602167814 1

Последнее изменение Вторник, 16/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework