×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Фракція БПП голосуватиме за відставку уряду Яценюка, – Розенблат

БПП голосуватиме за відставку уряду Яценюка. Таке рішення депутати прийняли 15 лютого на засіданні фракції.

n 1602167816Про це повідомив депутат БПП Борислав Розенблат на своїй сторінці у Facebook.

За словами нардепа, на засіданні фракції були присутніми Президент Петро Порошенко та прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. Прийняттю рішення про визнання незадовільною роботи уряду та подальшу його відставку передувала жорстка дискусія:

«Не буду детально описувати перебіг подій, скажу одне – була дуже жорстка бесіда, лунали гострі запитання, точилася дискусія. Все було дуже демократично. Але врешті решт сьогодні фракція прийняла практично одноголосне рішення – визнати незадовільною роботу уряду та вже завтра розпочати збір підписів за його відставку.Це дуже знаковий момент, бо без такого рішення фракції БПП не набралося б необхідної кількості голосів. Враховуючи, що на сьогоднішній день питання стоїть дуже гостро, ми вирішили не частково реформувати, а кардинально змінити уряд», – повідомив Розенблат.

Нардеп також зауважив, що у БПП готові у той же день почати формувати новий уряд:

«Ми вносимо питання про відставку уряду і маємо на меті у той же день почати формувати новий. Я не думаю, що багато міністрів залишаться на своїх місцях – дуже мало хто з них справився зі своїм завданням. Як би там не було, але рішення прийнято – ми кажемо «Ні!» подальшій роботі цього уряду!»,  – зазначив Борислав Розенблат.

Последнее изменение Вторник, 16/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework