×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Військовослужбовці із Житомирщини марширували на параді до Дня незалежності у столиці

24-го серпня 2014-го року весь український народ святкував 23-тю річницю незалежності України.
З цієї нагоди у столиці нашої держави - місті Києві було проведено парад військ. Особовому складу Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова було надано честь представляти свій навчальний заклад, своє місто та всю Житомирщину, разом з іншими військовими навчальними закладами, частинами та підрозділами, на центральній вулиці столиці – Хрещатику, - повідомляє «Восьмий корпус».

Зведений парадний розрахунок очолив начальник Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова генерал-майор Юрій Даник.
У складі парадного розрахунку пройшли курсанти-відмінники навчання, стипендіати Верховної Ради України, Житомирської міської ради, а також представники військових династій, курсанти, діди яких є ветеранами Великої Вітчизняної війни та батьки яких брали участь у бойових діях і безпосередньо задіяні в АТО.
Участь особового складу військового інституту у параді до Дня незалежності України, який відбувся у часи, коли слова «незалежність» і «свобода» для української держави звучать з особливим наповненням, стала значною подією у віковій історії навчального закладу.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework