×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі на День незалежності переселенка зі Сходу народила хлопчика

В дні святкування свята Незалежності України Центр тимчасових переселенців «Віра. Надія. Любов», що розташувався в літньому таборі церкви «Різдва» в Зарічанах поповнився ще одним маленьким мешканцем.
Донеччанка  Юлія 24 серпня народила хлопчика.

Це не перший випадок народження дітей у Центрі, зазвичай породіль приймає пологове відділення  1-міська лікарня. Тут нещодавно вже побачили світ двоє немовлят, мами яких прибули з Луганської та Донецької областей, - повідомляє «1.zt.ua».
Загалом Центр тимчасових переселенців «Віра. Надія. Любов», що розташувався в літньому таборі церкви «Різдва» в Зарічанах, з травня прийняв більше 250 осіб  з дітьми. В тому числі  115 дітей від 2 до 12 років.
Волонтер церкви Андрій говорить, що завдяки небайдужим людям,вдається прогодувати мешканців табору, допомогти з одягом та предметами першої необхідності. Дозвілля ж для дітей доводиться організовувати самотужки. Тому дуже зрадів візиту волонтерів «Самопомочі», які приїхали  разом з представниками  однієї з житомирських  філій  страхової компанії, яка постійно допомагає табору переселенців продуктами, дитячим харчуванням, предметами гігієни.
Юлія Лефтер, яка очолює обласну організацію «Об'єднання Самопоміч» разом з волонтерами привезли фарби і пензлики та провели майстер-клас з малювання для малюків. Діти малювали український прапор, мирне небо та рідну домівку, до якої мріють якнайшвидше повернутись.
Однак, волонтери Центру вже сьогодні дбають про переселення мешканців літнього табору до теплих осель та влаштування дітей до місцевих  шкіл.
Шкільним приладдям та підручниками дітей обіцяють забезпечити у Департаменті освіти та науки обласної адміністрації. А от з теплим дитячим  одягом  взуттям та шкільною формою – проблема.Тому волонтери звертаються до всіх небайдужих допомогти дітям зі Сходу теплим одягом та взуттям.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework