×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Мер Новоград-Волинського вирішив попрацювати без зарплати, щоб зекономити державні кошти

Мер міста Новограда-Волинського Житомирської області Володимир Загривий оформив безоплатну відпустку за свій рахунок та продовжує обіймати посаду міського голови.

Про це повідомляє «Житомир.info» із посиланням на відділ інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради.
Міський голова Володимир Загривий, виходячи із урядово-законодавчих вимушених заходів по скороченню державних видатків на державну службу та місцеве самоврядування, оформив відпустку за свій рахунок без оплати з одночасним продовженням виконання службових обов’язків».
Очевидно, що така участь, після прийняття відповідних державних рішень, чекає на усіх посадовців України, у тому числі міста (Новоград-Волинський) і району, - додає прес-служба.

Згідно з п. 6 статті 32 Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державний бюджет України на 2014 рік», керівники центральних органів виконавчої влади (…) з метою забезпечення скорочення видатків, передбаченого цим Законом, дійсно зобов’язані здійснити заходи щодо оптимізації штатної чисельності працівників, надання працівникам відпусток без збереження заробітної плати, встановлення для працівників режиму роботи на умовах неповного робочого часу, зменшення або скасування стимулюючих виплат, підвищень посадових окладів, зменшення надбавок і доплат, які встановлені у граничних розмірах, переглянути укладені договори на придбання товарів, робіт, послуг.
Вочевидь, почесний громадянин Новоград-Волинського Володимир Загривий вирішив почати економити із себе самого.

Последнее изменение Среда, 27/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework