×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Землевпорядники Житомирщини щоденно відкривають доступ до близько 1200 поземельних книг

Державні кадастрові реєстратори Житомирщини станом на 1 травня цього року відкрили у електронному форматі 105332 поземельних книги.

У поточному році спеціалісти вже опрацювали 211220 пакетів документів, що становить 100% від запланованого річного обсягу.

Найбільшу кількість поземельних книг відкрили у територіальних органах Дежгеокадастру у Любарському (84% від загальної кількості), Володарсько-Волинському (82%) та Червоноармійському (71%) районах.

Землевпорядники Житомирської області в середньому за день оцифровують близько 1200 поземельних книг. Найбільшу кількість пакетів документів щоденно відкривають у Чуднівському (170), Ємільчинському (100) та Червоноармійському (80%) районах.
Спеціалісти Держгеокадастру регіону планують завершити процес створення електронних документів до 30 травня 2016 року. Землевпорядникам залишилось відкрити ще 53686 поземельних книг.

Переведення поземельних книг в електронний формат – одне з пріоритетних завдань у сфері земельних відносин. Під час здійснення цієї операції аналізують повноту й достовірність відомостей про земельні ділянки, що переносять до бази Державного земельного кадастру. Публічні дані про земельні ділянки відкривають доступ до реєстру власників земель і пришвидшують процес надання адміністративних послуг в онлайн-режимі.

Довідково:

Відповідно до ст. 25 Закону України «Про Державний земельний кадастр» поземельна книга – це документ Державного земельного кадастру, що містить відомості про земельну ділянку: кадастровий номер; площу; місцезнаходження; склад угідь; цільове призначення (категорія земель, вид використання земельної ділянки в межах певної категорії земель); нормативну грошову оцінку; інформацію про власників (користувачів) земельної ділянки відповідно до даних про зареєстровані речові права у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно; дані про бонітування ґрунтів тощо.


Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю
Головного управління Держгеокадастру
у Житомирській області

Последнее изменение Пятница, 06/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework