×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

На базі Житомирської обласної бібліотеки для дітей запрацював пункт європейської інформації "Все про Європу"

Організація роботи пункту стала можливою завдяки перемозі бібліотеки у всеукраїнському грантовому проекті "Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації", який реалізується за підтримки Євросоюзу.

Всього заявки на здобуття гранту подавали 163 українських бібліотечних заклади, Житомирська обласна бібліотека для дітей стала однією з 83 переможниць, передає Житомирська хвиля. 

Проектом передбачено надання бібліотекарям інформаційно-методичного забезпечення для популяризації європейських цінностей, розповіла директор бібліотеки для дітей Ольга Лєпілкіна: "Цей проект допоможе нам консолідувати зусилля бібліотек, владних структур, громадських організацій, шкільних та позашкільних закладів у напрямку популяризації знань про Європу, у наданні інформації про європейську інтеграцію нашої держави. Центр відкривається не тільки для дітей, а взагалі для всієї бібліотечної громади міста Житомира".

Відкриття центру європейської інформації проходило у досить незвичній формі – організатори влаштували міжшкільний чемпіонат з інтелект-гри "Що? Де? Коли? Формат: Україна-Європа". У грі взяли участь кращі команди інтелектуалів загальноосвітніх житомирських шкіл, які змагалися між собою за звання найрозумнішого. Діти представляли і захищали власні проекти, демонструючи знання з історії та культури європейських країн. Родзинкою свята стала фотосушка "Я і Європа" – усі бажаючі могли переглянути світлини з подорожей європейськими країнами.

Последнее изменение Пятница, 20/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework