На тротуарну реконструкцію з бюджету витратять 27 млн. гривень

У центрі Житомира тривають масштабні ремонтні роботи. 

За творчим задумом керівництва міста й архітекторів, буде замінено тротуари на вулицях Київській, Великій Бердичівській, Театральній. Роботи розгорнулися від Соборного майдану до Старого бульвару і майдану Перемоги. Тротуар замість асфальту замостять спеціальною плиткою, встановлять лавочки, урни, турнікети, озеленять територію, облагородять її квітниками. Також не буде кіосків і зміниться формат реклами, передає zhytomyrschyna.zt.ua.
Реконструкція триватиме два місяці. До цих робіт залучені комунальні служби і структури, що відають комунікаціями. Щоб укластися у строки, будівельники, можливо, навіть у три зміни працюватимуть, а то і вночі (моститимуть плитку). Рух транспорту під час робіт буде відкоригований.
На реконструкцію тротуарів із міської казни витратять 27 мільйонів гривень. Плитку постачатиме один із кращих вітчизняних виробників. А виконує роботи фірма зі Львова.
Житомирянам у центрі доводиться терпіти певні незручності, долаючи незамощені ділянки. Як буде, коли підуть осінні дощі, невідомо. У багатьох викликає сумніви плитка. Чи вона не буде заслизькою взимку? Чи не потріскається невдовзі? Бо є в місті ділянки, замощені плиткою, що нині зміїться тріщинами... І чи не варто було б витратити ті мільйони на нагальніші потреби?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три відтінки сірого: Коли в Житомирі завершиться «апокаліпсис» і на тротуарах з’явиться нова бруківка? ВІДЕО

Последнее изменение Суббота, 17/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework