Очільниця бердичівської поліції: Статистика свідчить про зростання кількості крадіжок

28 вересня очільниця бердичівської поліції Ольга Зінченко розповіла журналістам про стан правопорядку у місті та районі, а також відповіла на питання представників мас-медіа щодо актуальних для них тем.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.
Зустріч керівник відділу розпочала із знайомства, тож розповіла про себе та роботу в органах внутрішніх справ Дніпропетровщини та службу у добровольчому полку «Дніпро». Поділилася Ольга Володимирівна і першими враженнями від м. Бердичева та діяльності в якості начальника поліції.
Аналізуючи ситуацію в районі, очільниця повідомила, що найбільш актуальними для жителів, а отже і для поліцейських, є напрями запобігання та розкриття корисливих злочинів, протидія нелегальному обігу наркотиків та незаконному поводженню зі зброєю, а також безпека на автодорогах.
- Статистика свідчить про зростання кількості крадіжок, у тому числі з осель громадян, незаконних заволодінь транспортом, збільшення дорожньо-транспортних пригод, - розповіла Ольга Зінченко. – Однак такий стан характерний не лише для Бердичівщини, а й загалом по державі і причини нам відомі. Проте немає нічого неможливого і ми докладемо максимум зусиль, аби зменшити ріст цих протиправних діянь у нас в місті та районі.
Запитання журналістів стосувались процесу та результатів переатестації поліцейських, кадрових та якісних змін в уже оновленому штаті відділу, його подальшого матеріально-технічного забезпечення. Також мас-медіа цікавились ходом розслідування окремих резонансних кримінальних проваджень.
Серед озвучених представниками ЗМІ ініціатив – спільні з поліцейськими рейди щодо дотримання водіями Правил дорожнього руху, у тому числі паркування транспортних засобів на центральних вулицях міста.
Завершуючи зустріч, керівник поліції відзначила важливість ефективної співпраці з громадськістю та мас-медіа у питаннях забезпечення правопорядку та безпеки людей.

Последнее изменение Четверг, 29/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework