Скульптор, який співпрацював з Баранівським форфоровим заводом святкує ювілей

27 жовтня у Києві відбудеться презентація персональної виставки творів відомого майстра фарфорової пластики, який розпочинав свою трудову діяльність із співпраці з Баранівським фарфоровим заводом.

Про це повідомляє «Місто Баранівка» із посиланням на Соцпортал.info
"У Національному музеї українського народного декоративного мистецтва 27 жовтня 2016 року о 16 год. відбудеться презентація персональної виставки творів київського художника Владислава Щербини до 90-річчя від дня народження", - йдеться у повідомленні.
Це вже третя виставка в залах музею видатного майстра фарфорової пластики. Владислав Іванович отримав професійну освіту в Одеському художньому училищі ім. М. Грекова (скульптурне відділення). Після завершення навчання розпочав свою трудову діяльність із співпраці з Городницьким, а згодом Баранівським фарфоровими підприємствами. Окремі замовлення виконував для Довбиського порцелянового заводу.
В експозиції виставки представлено близько 100 скульптурних робіт як із колекції музею, так і власного зібрання автора, які були створені митцем в останні роки.
Виставка працюватиме до 21 листопада 2016 року.

Последнее изменение Четверг, 27/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework