Двоє викладачів ЖДУ імені Івана Франка стали лауреатами конкурсу «Краща книга року»

Ввосьме на Житомирщині підбили підсумки обласного щорічного конкурсу «Краща книга року». Серед переможців є й двоє викладачів Житомирського державного університету імені Івана Франка.

У номінації «Мій край» відзначили викладача кафедри історії України Сергія Стельниковича за книгу «Житомирсько-Вінницький регіон в умовах нацистської окупації 1941-1944 рр.», - повідомляє прес-центр ЖДУ ім. Івана Франка. 

Диплом та відзнаку переможець отримав з рук голови Житомирської обласної ради Володимира Ширми. Книжкове видання «Житомирсько-Вінницький регіон в умовах нацистської окупації 1941-1944 рр.» є результатом наполегливої титанічної праці молодого науковця в архівах України. Книга розкриває незаангажовану історичну правду про нацистську і радянську окупацію, методи нацистів і НКВД, ОУН і бандерівців на Житомирщині та боротьбу українців в середині ХХ століття за власну незалежність. Також видання насичене великою кількістю цікавих фотографій та фактів про Житомир і територіальні межі Житомирської та Вінницької областей під час періоду нацистської окупації 1941-44 рр.

У номінації «Особистість і доба» нагородили завідувача кафедри фізичного виховання та рекреації Григорія Грибана за видання «Історія велоспорту на Житомирщині», яке він написав у співавторстві з Олександром Кухарським.

Нагадаємо, що цьогоріч на конкурс «Краща книга року», організаторами якого є обласна рада та обласна державна адміністрація, було подано 34 книги місцевих авторів. Серед представлених видань оргкомітет обрав найкращі за глибиною змісту, багатством літературно-художніх засобів, рівнем редакційно-видавничої підготовки, професійним рівнем та якістю поліграфічного виконання.

Последнее изменение Понедельник, 14/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework