Перший двобій зі стихією-2016: Товщина снігу на ґрунті місцями досягала майже півметра

Упродовж 12 та 13 листопада на території Житомирської області спостерігались значні опади у вигляді снігу. Середня температура повітря складала від -2 до - 4С°. Товщина снігу на ґрунті місцями досягала майже півметра.

Про це повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

Упродовж негоди, на зимовому утриманні доріг загального користування Житомирської області було задіяно 167 одиниць техніки та більше 200 робітників, використано більше 3-х тисяч тонн піщано-соляної суміші.

Мали місце й тимчасові обмеження в русі: у зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою на кілька годин було заблоковано рух за містом Бердичів у напрямку міста Вінниця (М-21 Житомир-Могилів-Подільський), крім того, з вечора неділі до полудня понеділка було обмежено рух вантажівок по М-06 Київ-Чоп у зв’язку з забороною їх в’їзду в столицю.

На даний час всі обмеження на автомобільних дорогах загального користування Житомирської області знято. Проїзд автомобільними дорогами загального користування краю - забезпечений. Роботи з ліквідації наслідків негоди тривають.

Варто зазначити, що дорожніми господарствами Житомирської області для зимового експлуатаційного утримання шляхів заготовлено майже 48 тисяч тонн фрикційних матеріалів та майже 5 з половиною тисяч тонн технічної солі.

Нагадаємо, що опорна мережа автомобільних доріг загального користування Житомирської області становить 8548,3 кілометри, з них: дороги державного значення – 1655,3 км, дороги місцевого значення – 6893,0 км.

Також на балансі Служби автодоріг знаходиться 551 міст та шляхопровід, протяжністю 14346 погонних метрів.

Последнее изменение Понедельник, 14/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework