У Житомирі молилися за перемогу над агресором. ФОТО

У неділю, 2 квітня 2017 року, у Житомирі на майдані С. П. Корольова відбулася спільна молитва за перемогу над агресором і встановлення довгоочікуваного, справедливого миру.

Очолив молитву Преосвященнійший єпископ Житомирський і Овруцький Паїсій.

Про це повідомляє прес-служба Свято-Михайлівського кафедрального собору.

Разом з архіпастирем Житомирщини молилися настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору протоієрей Богдан Бойко, секретар Житомирської єпархії ієрей Павло Ядчишин, духовенство Житомира та області разом з парафіянами, представники УГКЦ, УАПЦ, інтелігенція.

Під час спільної молитви співав хор священнослужителів Свято-Михайлівського кафедрального собору під керівництвом ієрея Василя Загнибіди.

Усі присутні спільно молилися за звільнення полонених і в’язнів, за поранених та покалічених внаслідок військових дій, за мирних мешканців Донбасу і Криму, за біженців та вимушених переселенців, за всіх українських військових, які героїчно захищають нашу Батьківщину та всіх небайдужих людей, які допомагають військовим та постраждалим, за перемогу над агресором і встановлення довгоочікуваного, справедливого миру.

Наприкінці молитви до присутніх звернувся Преосвященнійший єпископ Паїсій, який подякував за спільну молитву і сказав, що у ці непрості, військові часи, Україна захищає свою незалежність і особливо важливо бути єдиними та спільно просити про Божу допомогу.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 03/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework