З відреставрований моторолером – до Польщі

У серпні 2015 року між Вищим професійним училищем Житомирського державного технологічного університету (директор М. Г. Пастушенко) та Об'єднанням автомобільних шкіл в м. Бигдощі (Польща, директор Януш Томас) було укладено договір про співпрацю.

Отож з 19 по 23 квітня 2016 р. у рамках виконання укладеного договору учні та педагоги нашого навчального закладу відвідали Польщу та взяли участь у заходах щодо реалізації програми "Міжнародний обмін молоддю", спрямованої на підвищення рівня навчання, а також взаємне ознайомлення з культурами Польщі, Німеччини, України.

А в жовтні 2016 р. у рамках чергового робочого візиту до Польщі делегація з майстрів та викладачів вищого професійного училища Житомирського державного технологічного університету зустрілася з представником компанії "NOVOL". Результатом цієї зустрічі стало запрошення нашого навчального закладу, єдиного в Україні, до участі в професійному конкурсі "Школа Відновлення Автомобілів". Конкурс відбувався з нагоди урочистого відкриття "Академії реконструкції" у місті Познань (Польща). Брали участь у конкурсі шість професійних навчальних закладів з Польщі та один з України. За умовами конкурсу, учні нашого училища повинні були відреставрувати моторолер "Вятка 150 В" (1979 року випуску) - повне відновлення лакофарбового покриття та абсолютна технічна справність транспортного засобу.

З 06.04.2017 р. по 09.04.2017 р. транспортний засіб був представлений у Республіці Польща в місті Познань на виставці Targach Retro Motor Show. За участь у цьому заході представники училища отримали диплом учасника та чек від компанії Prodg-Tech на 500 злотих.

На сьогоднішній день училище вже отримало пропозицію від Об'єднання автомобільних шкіл в м. Бигдощі про подальшу співпрацю у 2018 році.

 Джерело: exo.net.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 19/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework