Чи поїде тролейбус із Житомира в Глибочицю?

  Принаймні, на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради з'явилося звернення, аби зробили тролейбусний маршрут до села Глибочиця.

 

  «Уважаемые граждане, прошу поддержки в этой петиции, так как жители с. Глубочица давно ждут этот маршрут, ещё со времён СССР. Данный маршрут очень выгоден обоим сторонам, как и мэрии, так и гражданам, проживающим не только в с. Глубочица. Об этом маршруте уже давно говорили и, я так думаю, даже должен быть проект. Прошу поставить свой голос под этой петицией, заранее благодарен. С ув. житель с. Глубочици Трофимов Максим Александрович», — йдеться в тексті звернення.

  Зауважимо, що це вже не перша петиція стосовно того, аби з'явився вищезгаданий маршрут. Втім, як зрозуміло, раніше петиція не отримала потрібної кількості підписів. Про цю тему говориться вже не один рік. Але схоже, судячи зі швидкості, з якою підписують цю петицію, цього разу навряд вона також отримає 100% підписів.

  До речі, звернення, про яке нині йде мова, отримало поки 8,7% від потрібної кількості підписів. Підтримати звернення можна тут.  

Новини Житомира

   

 

Последнее изменение Пятница, 18/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework