×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині у фіскальній службі зникли документи, що мали гриф секретності «Таємно»

Співробітники Управління СБУ в Житомирській області викрили ряд порушень посадовими особами Головного управління ДФС вимог законодавства у сфері охорони державної таємниці та обігу документів, що містять службову інформацію.

Про це повідомляє прес-група УСБ України в Житомирській області.

Під час перевірки встановлено, що в одному з підрозділів Головного управління було втрачено матеріальні носії, які містили таємну інформацію, отриману під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій, та мали гриф секретності «Таємно». Крім того, під час санкціонованих обшуків у службових кабінетах співробітників виявлено і задокументовано інші порушення чинного законодавства у роботі з інформацією з обмеженим доступом.

За фактом втрати матеріальних носіїв з таємною інформацією слідчим підрозділом УСБУ в Житомирській області зареєстровано у ЄРДР кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.329 (втрата документів, що містять державну таємницю) Кримінального кодексу України.

У зв’язку з невиконанням обов’язків щодо збереження держтаємниці, яка їм була довірена, двом заступникам керівника ГУ ДФС в Житомирській області скасовано допуск до державної таємниці, вони відсторонені від виконання функціональних обов’язків.

На підставі ст.20 Закону України «Про державну таємницю» Головному управлінню Державної фіскальної служби в Житомирській області тимчасово призупинено дію спеціального дозволу на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею.

n 0503153301

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework