×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Понад 30% бійців АТО з Житомирщини – добровольці

Про це, голова облдержадміністрації повідомив під час прямого ефіру на телеканалі «Житомир».

«Завдання четвертої хвилі часткової мобілізації Житомирщина виконала на 80%. У повному обсязі ці показники будуть надолужені під час другого етапу, який завершиться в березні», - зазначив очільник області.

Сергій Машковський відзначив високий рівень патріотизму серед жителів області, адже понад 30% наших воїнів, які зараз виконують бойові завдання в зоні проведення АТО, – це добровольці.

Також, в області триває виділення земельних ділянок учасникам АТО. За словами Сергія Машковського, в першу чергу їх отримують родини загиблих та поранені. Найближчим часом з лісового фонду Житомирського району буде передано додаткову площу для того, аби всі захисники Батьківщини були забезпечені земельними наділами.

Щодо поставки техніки для потреб Збройних Сил та інших військових формувань, Житомирщина вже вичерпала свої ресурси. За словами керівника області, в умовах непростої економічної ситуації в державі недоцільно позбавляти підприємства, які працюють, технічних засобів. Керівники районів та міст області пропонують як альтернативу безкоштовно ремонтувати  пошкоджену на сході України техніку та доставляти її в зону АТО. Це питання Сергій Машковський порушуватиме на зустрічі з Міністром оброни України.

n 0503153302

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework