×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі проходить акція «Здолаємо туберкульоз разом»

Щорічно 24 березня з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я в усіх країнах світу проводиться Всесвітній день боротьби з туберкульозом.

Як поінформували в управлінні охорони здоров’я міської ради, метою цього заходу є підвищення поінформованості про глобальну епідемію туберкульозу і зусиллях по ліквідації цієї хвороби.

Як поінформували в управлінні охорони здоров’я міської ради, у м. Житомирі станом на 01.01.2015 р. в протитуберкульозних закладах перебувають на обліку 247 осіб хворих на активний туберкульоз, з них – 3 дитини до 14 років включно.

У рамках місячника боротьби з туберкульозом 23-24 березня 2015 року у Житомирі Міська організація Товариства Червоного Хреста України спільно з Житомирським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводять інформаційно-просвітницьку акцію «Здолаємо туберкульоз разом»:

  • 23 та 24 березня з 12.00 до 18.00 год. у ТРЦ «Глобал» біля фонтану (вул.Київська, 77);

  • 23 березня з 12.00 до 18.00 год. у супермаркеті «Фуршет» біля кас (вул. Вітрука, 9а).

"Під час проведення акції усі бажаючі можуть отримати інформаційні матеріали щодо проблем захворюваності на туберкульоз, виміряти артеріальний тиск, пройти навчання навичкам надання першої домедичної та медичної допомоги у різних життєвих ситуаціях", - зазначила директор Міського центру соціальних служб Ольга Юрченко.

n 2303153533

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework