×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Надання адресної допомоги переселенцям продовжено ще на півроку

Від 31 березня 2015 року набула чинності Постанова Кабінету Міністрів України № 212, яка внесла зміни до Порядку надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції,

для покриття витрат на проживання, зокрема на оплату житлово-комунальних послуг (затверджений постановою від 01.10.2014 № 505).

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Документ продовжує виплати адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам на наступні шість місяців. Для цього всі члени сім’ї мають надати довідки про взяття на облік.

Уповноважений представник сім’ї має звернутися до органу соціального захисту населення за фактичним місцем проживання (перебування) із заявою, в якій повідомляє про відсутність змін, що впливають на призначення грошової допомоги.

УВАГА!  Подальшої фінансової підтримки позбавляють працездатних осіб, які не працевлаштувалися протягом періоду отримання допомоги.

Водночас, виплата грошової допомоги може бути поновлена, якщо протягом місяця з місяця її припинення уповноважений представник сім’ї повідомить орган соціального захисту населення про зміну обставин, які вплинули на припинення виплати грошової допомоги.

допомога переселенцям

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework