×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Жителі Баранівського району направили на Схід чергову гуманітарну допомогу

30 квітня на схід держави відправилась 14-а механізована бригада, одним із батальйонів якої командує бувший військовий комісар Баранівського району Михайло Прокопів.

Жителі району зібрали гуманітарну допомогу для своїх земляків та завантажили нею автомобіль.

Про це повідомляє «Місто Баранівка».

Долучилися до спільної справи представники влади, підприємці та громадськість. Разом змогли назбирати та передати військовим автомобіль з продуктами харчування, пральними порошками, засобами гігієни, папером, канцтоварами та бензопилою. Саме такі речі, за словами голови районної спілки воїнів-інтернаціоналістів Івана Цимбалюка, замовили військові для Баранівської райдержадміністрації.

"Сьогодні ми відправляємось у новостворений батальйон 14-ї механізованої бригади, яким командує наш бувший військовий комісар Михайло Прокопів. Вони сьогодні відправляються в зону АТО. Тому ми терміново відвозимо їм це замовлення, яке вони передали для Баранівської райдержадміністрації", - розповів Іван Цимбалюк.

30 квітня автомобільний екіпаж у складі голови громадської організації "Баранівка-правопорядок" Володимира Кундельського та Івана Цимбалюка, доправили зібрану допомогу безпосередньо військовим, які вирушили на схід країни.

Баранівка

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework