У психоневрологічному інтернаті в Житомирській області на COVID-19 хворіють 13 підопічних, 16 працівників і директор

  У Любарському психоневрологічному інтернаті в Житомирській області на коронавірус захворіли підопічні та працівники. Занедужав і директор закладу.

   Про це йдеться на сайті Уповноваженого Верховної ради України з прав людини, - зазначає zhitomir.info.

  «Відбулось спілкування з директором Любарського психоневрологічного інтернату (далі – інтернат) Олександром Лавруком щодо протиепідемічних заходів, які вживає заклад у зв’язку із спалахом гострого респіраторного інфекційного захворювання COVID-19, спричиненого коронавірусом SARS-CoV-2», – йдеться у повідомленні.

  За словами директора закладу, станом на 21.09.2020 серед 149 підопічних на коронавірусну хворобу захворіли 13 осіб. Догляд за підопічними здійснюють 97 працівників, 16 з яких перебувають на самоізоляції вдома у зв’язку з підтвердженим діагнозом гострої респіраторної хвороби COVID-19.

  Також директор інтернату повідомив, що всі підопічні, які мають легкий та середній перебіг захворювання, перебувають в окремих ізольованих кімнатах під постійним наглядом персоналу. Сам директор закладу також перебуває на самоізоляції у зв’язку з підтвердженим діагнозом коронавірусної хвороби.

  «Адміністрацією інтернату наразі вживаються необхідні заходи з метою попередження розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19, зокрема запроваджено температурний скринінг працівників та підопічних, здійснюється вологе прибирання з розчинами антисептиків та провітрювання приміщення. Заклад у достатній кількості забезпечений засобами індивідуального захисту та антисептиками для персоналу та підопічних», – пише пресслужба Уповноваженого ВР з прав людини.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework