У Житомирській області 4 655 осіб змінили виборчу адресу

  У Житомирській області 4 655  виборців  змінили виборчу адресу. 2 244 виявили бажання голосувати за межами регіону.  706  “мігрували” з інших областей. В межах Житомирщини змінили виборчу адресу 1 705 жителів. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

   Такі дані станом на 16 вересня опубліковані на  сайті Державного реєстру виборців.

  Найбільше - 1 307 виборців змінили виборчу адресу з Житомирської міської громади на інші регіони. На другому місці – Новоград-Волинська міська громада - 225 виборців  і 208 з Бердичівської міської громади. У Малинській міській громаді (Коростенський район) виборчу адресу змінили 142 жителів. 114 жителів Коростенської міської громади голосуватимуть за межами регіону. Всього виявили бажання голосувати за межами Житомирської області  2 244 виборці.

  706 українців обрали місцем фактичного проживання та змінили виборчу адресу на Житомирщину. З них найбільше - 356  змінили виборчу адресу і збираються голосувати в Оліївській сільській громаді Житомирського району. 218 в Житомирській міській громаді, 142 у Народицькій селищній громаді  (Коростенський район), 140 в Брониківській сільській громаді Новоград-Волинського району і 100 в Райгородоцькій сільській громаді Бердичівського району. 

  1 705 виборців виборчу адресу змінювали в межах області.           

  Як розповів керівник Служби розпорядника Державного реєстру виборців Олександр Стельмах, станом на 16 вересня кілька десятків звернень по країні ще опрацьовуються. Тож остаточної цифри щодо кількості виборців, які вирішили змінити виборчу адресу, ще можуть незначно змінитись.

 

 Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 25/09/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework