На Житомирщині восени планують призвати на строкову службу 535 чоловіків

На Житомирщині восени планують призвати на строкову службу 535 чоловіків

  1 жовтня у Житомирській області розпочали осінній призов, за час якого планують призвати на строкову службу в Збройні сили України та інші військові формування 535 чоловіків.

  Про це Суспільному розповів заступник керівника обласного військомату Олексій Бєланов. За його словами, 175 призовників служитиме в Національній гвардії України:

  "Також служити будуть в Державній спеціальна служба транспорту, Державній прикордонній службу України та Збройних силах України. Велика частка, близько 50 чоловік, буде залишатися у Житомирі у Десантно-штурмових військах. Ніхто з призовників, згідно з указом Президента, не відправляється для виконання своїх обов’язків в зону проведення ООС. Всі вони будуть служити в тилових підрозділах".

На Житомирщині восени планують призвати на строкову службу 535 чоловіків   Заступник військового комісара Житомирського об'єднаного міського військового комісаріату Олег Андрійчук каже, що ті призовники, які не отримали повістку, повинні протягом 10 днів прийти до військового комісаріату:

  "Якщо за будь-яких обставин не надійшла повістка, то в Законі України про військовий обов’язок і військову службу чітко прописано, що в 10-ти денний термін після початку чергового призову призовник повинен особисто з’явитись у військовий комісаріат, де він перебуває на військовому обліку. Якщо ухиляються від виконання обов’язків, то першочергово настає адміністративна відповідальність, а потім кримінальна відповідальність".

  Призовник Євгеній Дяченко повістку до війська отримав декілька тижнів тому. Житомирянин розповідає, що хоче служити в Сухопутних військах:

  "Прийшла повістка, прийшов військовий комісар і я з’явився. Зараз пишу тести, але вже отримав бойову повістку. Це обов’язок кожного громадянина України – пройти службу строкову або контрактну. Кожен має це зробити".

 

Авторка: Аліна Домбровська

Камера: Віктор Підвисоцький

 Новини Житомира

 

 
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework