Оліївська сільська рада однією з перших в Україні почала власним коштом ремонтувати «обласні» дороги

Оліївська сільська рада однією з перших в Україні почала власним коштом ремонтувати «обласні» дороги

  Протягом кількох років Анатолій Мельниченко як депутат, а в подальшому секретар сільської ради спільно з колегами-депутатами «штурмував» владні кабінети з бажанням дійти порозуміння у питанні ремонту доріг загального користування місцевого значення.

 

  Оліївська сільська рада готова була  співфінансувати проведення ремонту даних доріг. А в разі відсутності в  балансоутримувача – Житомирської облдержадміністрації – необхідних коштів,  просили передати дороги на баланс Оліївської сільської ради. Порозуміння в даному випадку довго не вдавалося досягти. Тому секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко прийняв рішення провести асфальтування даних важливих для безпеки та комфорту жителів доріг за кошти сільського бюджету. Дану ініціативу підтримали депутати, розуміючи дану проблему, - повідомляє oliivska.gromada.org.ua.

  Підписано договір з компанією «Асфальт+», яка визнана переможцем тендеру, і вже цього тижня розпочнеться асфальтування першої частини дороги C 060722 під’їзд до с.Світин. Завдяки тому, що компанія-переможець запропонувала значно нижчу ціну, ніж було заявлено, сільська рада зекономила 578 тис. грн. На другу частину цієї дороги виготовлена проєктно-кошторисна документація, яка зараз проходить експертизу.

  Також нарешті буде асфальтовано дорогу Троковичі-Некраші. Днями буде підписано договір з компанією «Автомагістраль» – переможцем тендеру по ремонту дороги С 062201 Троковичі-Гадзинка на відрізку від центру села Троковичі до центру села Некраші. Завдяки тому, що компанія переможець значно знизила ціну, сільська рада зекономить 2 млн. 189 тис. грн.

  Варто підкреслити, що нарешті Житомирська ОДА пішла назустріч Оліївській сільській раді і шляхом співфінансування буде відремонтовано одну дорогу -  С 060627 Кам’янка-Новоселиця, проект капітального ремонту якої вже виставлений на тендер. Сільська рада профінансує 50% вартості робіт, що складає близько 2 млн. грн.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework