Учень профтехучилища з Житомирської області переміг у "WorldSkills Ukraine"

Учень профтехучилища з Житомирської області переміг у "WorldSkills Ukraine"

  13 жовтня відбулося онлайн нагородження фіналістів Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності "WorldSkills Ukraine". Переможцем компетенції "Обслуговування важкої техніки" став учень Головинського вищого професійного училища нерудних технологій Ярослав Ясік.

  Про це повідомляє suspilne.media із посиланням на пресслужбу Міністерства освіти і науки України.

  У першому етапі конкурсу, який проходив у жовтні - листопаді 2019 року, змагались 1191 учасник – учні профтехучилищ, студенти вишів, молоді робітники з 24 областей України. До фіналу потрапили більше 90 конкурсантів, з яких 83 взяли участь у практичних випробуваннях. Через складні умови проведення фіналу кількість компетенцій скоротили майже вдвічі – з 17 до 9. Конкурсантів оцінювало журі, до складу якого увійшли експерти, досвідчені фахівці робітничих професій та представники бізнесу. Призерами стали 29 фіналістів.

  У компетенції "Обслуговування важкої техніки" перемогу здобув учень Головинського вищого професійного училища нерудних технологій Ярослав Ясік. У конкурсі з компетенції "Обслуговування важкої техніки" він успішно виконав завдання з діагностування, дефектування, регулювання, ремонту компонентів та систем дорожньо-будівельної, гірничо-видобувної, промислової та іншої важкої техніки.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework