Відома телеведуча повернулася з Житомира і влаштувала скандал: «в Глобалі всі продавці без масок!»

Відома телеведуча повернулася з Житомира і влаштувала скандал: «в Глобалі всі продавці без масок!»

  У Житомирському ТРЦ Глобал всі продавці і більшість покупців - без масок: в мережі обговорюють скандальні фото з торгового центру в нашому місті. Знімки опублікувала відома телеведуча і продюсер на телеканалі "Україна 24", Наталя Влащенко.

  Своєю думкою вона поділилася на сторінці в Фейсбук, - пише zhzh.com.ua.

  "Сьогодні я проїхалась по рідному Житомиру. Кажуть кількість хворих і загиблих, від корони зростає? Зайдіть в житомирський ТРЦ Глобал. Всі! Продавці без масок. 3/4 відвідувачів - аналогічно. Сергій Сухомлин, візьміть ноги в руки, двох поліцейських і хоча б перед виборами прогуляйтеся. Нехай оштрафують, як мінімум, власника цієї підлої лавочки. Пишу «підлої», тому що риба гниє з голови. І головне, не скаржтеся, що у вас ліжок в лікарнях не вистачає. Шкода тільки ваших прекрасних лікарів", - висловилася Наталя Влащенко.

  Влащенко порадила голові житомирського виконкому Сергію Сухомлину вирішити цю проблему і поставити двох поліцейських і штрафувати власників бутиків.


 

  Користувачі мережі по різному реагували на даний факт, але в цілому негативно, відзначаючи, що така ситуація відбувається не тільки в Житомирі:

 

комент

коментарий

коментарий фейсбук

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework