На Житомирщині тернополянин пограбував та зґвалтував неповнолітню

На Житомирщині тернополянин пограбував та зґвалтував неповнолітню

  За процесуального керівництва Бердичівської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом  грабежу, поєднаного із насильством та зґвалтування неповнолітньої.

 

  Наразі обвинувальний акт за ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, затверджений ювенальним прокурором, скеровано до суду.

  За даними слідства, злочин скоєний у серпні цього року 35-річним уродженцем Тернопільської області, який проживає в одному з райцентрів Житомирщини, під час розпивання алкогольних напоїв із батьком неповнолітньої у їхньому помешканні.

  Скориставшись його відсутністю (матір із двома меншими дітьми перебувала у лікарні), обвинувачений спочатку силоміць вирвав із рук потерпілої мобільний телефон, а потім, залякуючи і погрожуючи фізичною розправою, вчинив сексуальне насильство та заволодів ще й грошима, спричинивши матеріальної шкоди на загальну суму понад 5 тис. грн. 

  З огляду на тяжкість скоєного злочину, особі обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. 

  Додатково: санкція суворішої, статті 152, частини 3 Кримінального кодексу України передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework