У Житомирі майже 850 тис. грн, виділених на капремонт багатоповерхівок, повернуться в бюджет, бо на конкурс надійшло лише 5 заявок

У Житомирі майже 850 тис. грн, виділених на капремонт багатоповерхівок, повернуться в бюджет, бо на конкурс надійшло лише 5 заявок

  У Житомирі проходить конкурс на проведення капітальних ремонтів у багатоповерхівках на умовах співфінансування з міського бюджету. Загалом з бюджету на капремонти житлового фонду передбачалось спрямувати 2 млн грн, проте на участь у конкурсі надійшли заявки лише від одного ОСББ та 4 будинків ПП «КВЖРЕП №8» на загальну суму 1 млн 151 тис. 613 грн.

 

  Про це йдеться в оголошенні про перелік поданих заявок на проведення капремонтів у багатоквартирних будинках, оприлюдненому 19 жовтня на сайті Житомирської міської ради, - розповідає zhitomir.info.

  «Оголошення про перелік поданих заявок на проведення капітальних ремонтів у багатоквартирних будинках на умовах співфінансування з інформацією про вид капітального ремонту, орієнтовну вартість робіт, сумарну загальну площу квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку. Управління житлового господарства, як головний розпорядник бюджетних коштів оприлюднює увесь список поданих заявок на проведення робіт з капітальних ремонтів житлових будинків на умовах співфінансування», - йдеться в оголошенні.

  На своїй сторінці у соцмережі депутат Житомирської міської ради, голова асоціації ОСББ «Жито-Мир» Ігор Скоропад висловив своє пригнічення тим, що ОСББ не бажають брати участь у подібних конкурсах, і зауважив, що невикористаний мільйон гривень тепер піде на інші цілі.

  «Сьогодні у міськраді було проведено конкурс з визначення переможців-заявок на проведення капітальних ремонтів у житловому фонді по цільовій Програмі шляхом співфінансування. Розглянуто заявки від одного ОСББ (Фабричний, 5) і одного Управителя (ПП ВЖРЕП №8). Учасники подали заявки з 30-32 % свого співфінансування від загальної вартості робіт, по кожному об’єкту, і отримали право на відповідне бюджетне фінансування. Вітаю! Що мене пригнічує?(я про це писав у минулому своєму пості) - це кількість учасників і бажаючих отримати 60-70% коштів з бюджету. Всі чомусь чекають, що їм напевно буде 100% з бюджету допомога... Ну-ну, чекайте... А небажаючим приймати в цьому участь Управителям і ОСББ побажаю тепер аргументовано пояснювати своїм співвласникам, що їх дах або труби течуть, бо грошей на це немає і що падлюки-депутати кошти не дають..., а тим часом мільйон гривень, що залишився як невикористаний, тепер піде на інші цілі…, - написав на своїй сторінці Ігор Скоропад.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 21/10/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework