Житомирщина активно розвивається і вже спромоглася увійти у ТОП-10 кращих областей України за показниками соціально-економічного розвитку

Житомирщина активно розвивається і вже спромоглася увійти у ТОП-10 кращих областей України за показниками соціально-економічного розвитку

  Про це свідчать дані офіційного моніторингу розвитку областей за перше півріччя 2020 року, складеного Кабінетом Міністрів України, - розповідає на своїй сторінці у Фейсбук голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко. 

   "Для бізнесу, обласної влади та представників бюджетної сфери – це звичайна й повсякденна робота, за яку я вдячний усім, хто інвестує, а також вкладає свій час, душу та серце у розвиток Житомирщини. Приємно, коли результат нашої співпраці отримує відповідну оцінку.

  З цікавістю ознайомився, з матеріалом, де журналісти провели аналогії між оцінкою ефективності діяльності голів ОДА за 1 квартал 2020 року та даними Моніторингу соцекномрозвитку областей за перше півріччя.

  Отже:
 у першому кварталі нам вдалося вийти на 3 місце серед усіх регіонів України;
 за підсумками більш докладного моніторингу КМУ за 1 півріччя покращити свої позиції одразу на 8 пунктів;
найбільша позитивна динаміка відзначається за індексом капітальних інвестицій – + 17 пунктів; а також індексами виробництва промислової продукції і реальної заробітної плати – + 12.

  Це свідчить про те, що інвестиції в область йдуть, промисловість працює та дає можливість отримувати людям достойну заробітну плату", - йдеться  у повідомленні. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework