У Житомирі ввели в експлуатацію нову ділянку трубопроводу

У Житомирі ввели в експлуатацію нову ділянку трубопроводу

  4 листопада комунальне підприємство "Житомирводоканал" ввело в експлуатацію новопрокладену ділянку південного магістрального трубопроводу довжиною 6 кілометрів.

   Про це Суспільному розповів директор КП "Житомирводоканал" Андрій Нікітін. За його словами, реконструкція 6 кілометрів трубопроводу та 3 дюкерних переходів тривала протягом року:

  "Початок цього водогону на вулиці Чуднівській, далі він повертає до стели під річкою Тетерів і йде по землях Станишівської сільської ради і частково повертається назад у Житомир. Це вже другий магістральний трубопровід, який ми зробили за гроші світового банку. На дюкерних переходах відбувається найбільша втрата води і після цієї реконструкції ми економимо за добу 10 тисяч метрів кубічних води. З цим водогоном наші жителі отримають сталий тиск та якість води".

У Житомирі ввели в експлуатацію нову ділянку трубопроводу  Виконроб Євген Горщук каже, що складності виникали при переході трубопроводу під річкою Тетерів:

  "Вже проведені всі гідравлічні випробування. Зараз іде обсипання труб та благоустрій. Нова ділянка сьогодні раненько вже запущена в роботу".

У Житомирі ввели в експлуатацію нову ділянку трубопроводу  Леонід Орлінський живе у провулку Нагірному. Чоловік говорить, що тиск подачі води збільшився, і це його радує:

  "Тиск є, вони його періодично відключають, але тиск є. Я дивлюся, що хлопці тут день і ніч працюють, стараються".

 

Автор: Володимир Шолдрук

Камера: Олександр Данилюк

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework