Житомирський бронетанковий завод має стати частиною холдингової компанії «Оборонні системи України»

Житомирський бронетанковий завод має стати частиною холдингової компанії «Оборонні системи України»

  ДП «Житомирський бронетанковий завод» має стати частиною холдингової компанії «Оборонні системи України», яка буде створена в ході реформи оборонно-промислового комплексу держави. Перспективи підприємства обговорили з Віце-прем’єр-міністром України – Міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.

   Про це повідомляє голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко.

  "Збройна агресія РФ проти України викликала нагальну потребу в державному підході до питання розбудови та розвитку оборонної промисловості країни. За словами віцепрем’єр-міністра, зараз на державному рівні визначається майбутня структура оборонної промисловості та підприємства, на базі яких створюватиметься нова модель оборонно-промислового комплексу.

  Перебуваючи з робочим візитом на Житомирщині він детально ознайомився з роботою нашого бронетанкового заводу, що зараз входить до складу ДК «Укроборонпром» та має стратегічну важливість для української держави. ДП «Житомирський бронетанковий завод» займається виготовленням, глибокою модернізацією та капітальним ремонтом бойової і спеціальної техніки різних модифікацій: БМП, БРЕМ, БМД, а також машин на їх базі. В теперішній час, підприємство є одним з провідних українських підприємств, що здійснює капітальний ремонт та складальне виробництво гусеничної бронетехніки.

  Як заявив очільник державного підприємства Олексій Жуковець, не дивлячись на спад ринку гусеничної бронетехніки, житомирський завод має гарні перспективи щодо отримання замовлень на капітальний ремонт та модернізацію БМП-1/2, БМД-1/2 та інших моделей бойової техніки.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework