В Коростені закінчились гроші: з бюджету села Кожухівка виділили 1,5 млн на кисневу станцію для Коростенської лікарні

В Коростені закінчились гроші: з бюджету села Кожухівка виділили 1,5 млн на кисневу станцію для Коростенської лікарні

  Враховуючи надзвичайно складну ситуацію, що склалась останнім часом в місті Коростені з поширенням інфекційної хвороби COVID-19, особливо що стосується проблем із нестачею кисню для хворих, 12 листопада на черговій сесії Кожухівської сільської ради було вирішено простягнути руку допомоги медикам.

  Про це повідомляє сайт Коростенської РДА, - інформує korosten.today.

  Депутати сільської ради проголосували за виділення коштів на придбання кисневої станції у сумі 1,5 мільйона гривень.

  Участь в сесії Кожухівської сільської ради взяв і голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, який зокрема зазначив:

  «Ситуація із короновірусним захворюванням в Україні, на жаль, дуже складна. Ми, як ніколи, маємо бути згуртованими і допомагати один одному. Сьогодні маленьке село допомагає великому місту придбати кисневу станцію, тим самим даючи надію багатьом хворим. Ми робимо все можливе і неможливе зі свого боку, що врятувати життя людей та вселити в них надію на швидке одужання».

  Варто відзначити, що це не єдина допомога району місту в боротьби за життя та здоров’я громадян. Слід також відзначити злагоджену роботу в напрямку стабілізації ситуації з поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2, Коростенської районної державної адміністрації, медичних працівників КНП «Коростенський районний центр ПМСД» та КНП «Коростенська центральна районна лікарня» Коростенської районної ради, фахівців Коростенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, Коростенського міжрайонного відділу ДУ «Житомирський лабораторний центр МОЗ України», працівників Коростенського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Житомирській області.

  «Чужої біди не буває. Так, це вже прописна істина, яку ми разом доводимо щоденно, працюючи над покращенням ситуації із захворюваністю на короновірус в Коростенькому районі та місті Коростені», – говорить Юрій Тарасюк.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework