У селі Житомирської області невідомий чоловік напав на жінку і почав душити, завадила випадкова очевидиця

У селі Житомирської області невідомий чоловік напав на жінку і почав душити, завадила випадкова очевидиця

  Поблизу села Старики Коростенського району Житомирської області ввечері 26 листопада невідомий чоловік напав на місцеву жительку, яка йшла на роботу. Нападнику завадила жінка, яка їхала повз на велосипеді.

   Про це Житомир.info розповіли місцеві жителі.

  «Недалеко від греблі біля річки Ірша в селі Старики десь о 17.20 жінка йшла на роботу в Іршанськ. На зустріч йшов чоловік, спершу він швидко пройшов повз, а потім зі спини накинувся на неї. Жінка впала, він сів на неї і почав душити капюшоном на її куртці. Вона просила не душити. Він трохи ослабив руки і наказав не кричати. Намагався зняти одяг, хотів зґвалтувати. У цей час їхала молода жінка на велосипеді. Чоловік злякався і втік. На місце викликали поліцію і написали заяву», – розповіла знайома потерпілої жінки.

  В ГУНП у Житомирській області  зазначили, що зараз поліцейські встановлюють всі обставини і шукають нападника.

  «26 листопада увечері до поліції надійшло повідомлення про напад невідомого на жительку с. Старики Коростенського району. На даний час поліцейські розбираються в обставинах події. Попередньо, заявниця повідомила, що стала очевидицею, як невідомий поблизу мосту через річку у названому селі напав на жінку, знайому їй, та почав душити. Вчасна випадкова поява заявниці перешкодила його намірам, і чоловік відразу утік. Нині поліцейські встановлюють його особу», – зазначили у поліції.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework