На випадок аварійного відключення лікарні Житомирщини мають два плеча енергопостачання

На випадок аварійного відключення лікарні Житомирщини мають два плеча енергопостачання

  Практично всі лікарні Житомирщини мають два плеча енергопостачання на випадок аварійного відключення електроенергії. Остання перевірка на наявність в лікарнях області резервних джерел електроживлення була в травні. 6 лікарень не мають резервних джерел, але в них є аварійна лінія електропостачання.

 

   Про це під час щотижневого брифінгу в облдержадміністрації зазначив начальники управління охорони здоров'я Житомирської ОДА Микола Суслик, - зазначає suspilne.media.:

  "Практично всі лікарні Житомирщини мають два плеча енергопостачання, тобто аварійне плече. 26 лікарень мають на сьогодні резервні джерела електроживлення. На жаль, є шість закладів, які сьогодні ще не придбали резервні джерела електроживлення, але мають теж друге плече енергопостачання на випадок аварійного відключення основного електропостачання. У нас перевірка відбувалася в травні місяці, і сьогодні ми знову ініціювали повторну перевірку повного переключення у випадку надзвичайної ситуації з однієї на іншу лінію електропостачання".

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework