Житомирська лікарня купила у фірми свого ортопеда захисний одяг на 40% дорожче, ніж районна лікарня

Житомирська лікарня купила у фірми свого ортопеда захисний одяг на 40% дорожче, ніж районна лікарня

  КП «Лікарня №1» Житомирської міської ради 7 грудня замовило костюми біологічного захисту по 240 грн за одиницю. Таких костюмів лікарня придбає 1350, відтак загальна вартість закупівлі становить 324 тис. грн.

   Згідно з договором, костюми біологічного захисту одноразового використання, виготовлені з матеріалу нетканого поліпропіленового з щільністю 45 гр/кв.м поставить ТОВ «Хейлінг Лайф», - інформує zhitomir.info.

  Закупівлю здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19.

  Поставити захисні костюми лікарні ТОВ «Хейлінг Лайф» має до 18 грудня 2020 року.

  Того ж дня КНП «Любарська центральна районна лікарня» Любарської районної ради Житомирської області закупила у ТОВ «Хейлінг Лайф» костюми біологічного захисту значно дешеве: 1000 костюмів біологічного захисту одноразового використання, виготовлених з матеріалу нетканого поліпропіленового з щільністю 45 гр/кв.м обійшлися в 170 тис. грн, тобто по 170 гривень за штуку, що на 70 грн дешевше, ніж купила «Лікарня №1».

  Журналісти Житомир.info зателефонували до власника ТОВ «Хейлінг Лайф» Сергія Овчарука, щоб дізнатися, чому різниться ціна на костюми, але він повідомив, що у нас невірна інформація, і в договорі з КП «Лікарня №1» Житомирської міської ради немає ціни в 240 грн за костюм біологічного захисту. Сергій Овчарук обіцяв переглянути договір, однак так і не перетелефонував.

  Зауважимо, що це перші закупівлі ТОВ «Хейлінг Лайф», до цього фірма участі у закупівлях не брала. Засноване ТОВ 11 листопада 2020 року в Житомирі по Чуднівському шосе,1 та спеціалізується на роздрібній торгівлі фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах. Директор ТОВ - Людмила Халковська, а власником фірми є Сергій Олександрович Овчарук – лікар ортопед-травматолог КП «Лікарня №1» Житомирської міської ради. Паралельно Сергій Овчарук є медичним директором медцентру «Хейлінг», який теж знаходиться у гідропарку, за однією адресою з ТОВ «Хейлінг Лайф» - Чуднівське шосе, 1.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework