Житомирська облрада знову планує виділити мільйони на каналізацію в Андрушівці та відеоспостереження і огорожу ботанічного саду

Житомирська облрада знову планує виділити мільйони на каналізацію в Андрушівці та відеоспостереження і огорожу ботанічного саду

  Житомирська обласна рада збирається затвердити кошторис витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2021 рік, де знову передбачені кошти для ботанічного саду ЖНАЕУ (зараз – Поліський національний університет) – на ремонт огорожі та придбання приладів відеоспостереження.

   Проєкт рішення сесії про затвердження кошторису оприлюднений на сайті облради 16 грудня, - інформує zhitomir.info.

  «Враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від 17.12.2020,з питань бюджету та фінансів від 21.12.2020, з питань комунальної власності та майнових відносин від 21.12.2020, обласна рада вирішила затвердити кошторис витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2021 рік згідно з додатком», - йдеться у проєкті рішення.

  Загальний обсяг витрат природоохоронного фонду на 2021 рік – 5,8 млн грн, з яких більшу частину хочуть направити Андрушівській міській раді: 2 млн 971,1 тис. грн – на будівництво очисних споруд каналізації; 100 тис. грн – на пусконалагоджувальні роботи І етапу цього будівництва; 99,3 тис. грн – на технічне переоснащення із заміною аварійного обладнання КНС № 3, що знаходиться за адресою: вул. Івана Франка, та заміна частини напірного колектора, що знаходиться за адресою: вул. Клубна.

  Ще 2 млн 029,6 тис. грн планують спрямувати на «проєктування та виконання робіт з будівництва та реконструкції частини огорожі, центральної алеї Ботанічного саду ЖНАЕУ, придбання спеціального обладнання (приладів відеоспостереження) для забезпечення його охорони».

Додаток до проєкту рішення облради

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework