Житомирська обласна рада хоче за 1,4 млн грн купити новий службовий автомобіль

Житомирська обласна рада хоче за 1,4 млн грн купити новий службовий автомобіль

  Житомирська обласна рада збирається у 2021 році витратити 1 млн 400 тис. грн бюджетних коштів на придбання службового автомобіля.

  Відповідний пункт збираються додати у заходи з виконання Програми забезпечення депутатської діяльності, проведення конкурсів та нагород Житомирської обласної ради на 2021 рік – про це йдеться у проєкті рішення сесії, оприлюдненому 18 травня на сайті облради, - пише zhitomir.info.

  Рішення збираються ухвалили на черговій сесії, яка запланована на 27 травня 2021 року.

 Нагадаємо, наприкінці лютого поточного року голова обласної ради Володимир Федоренко в інтерв’ю Житомир.info розповідав, що службові Suzuki і Mercedes – це «антикваріат», їм 17-18 років, та говорив про намір придбати новий автомобіль: «Я думаю, будемо розглядати питання про придбання автомобілів в лізинг, щоб не купувати. Виберемо якісь Toyota, Hyundai чи Skoda, але ні в якому разі не Mercedes, який дорогий і швидко ламається на наших дорогах».

  Скріншот з проєкту рішення сесії

  Зараз в обласній раді є п’ять службових автомобілів: Mercedes-Benz E320, Suzuki Grand Vitara XL-7, Skoda Superb, Nissan Teana, Daewoo Nubira. За їх стоянку в гаражі на майдані Корольова, 2 впродовж 2021 року облрада заплатила своєму комунальному підприємству по експлуатації адмінбудинків 32 тис. 400 грн. За інформацією сайту YouControl Житомирській облраді належить три автомобілі, «наймолодша» Skoda 2011 р.в.

  Скріншот з сайту YouControl

  В системі ProZorro є інформація про витрати на ремонт зазначених автомобілів, зокрема, з січня 2020 року до травня 2021 року на поточні ремонти та технічне обслуговування п’яти автівок сумарно витратили сумарно майже 450 тис. грн.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework