Чому під час вибуху фури на Житомирській трасі пішоход опинився посеред дороги

Чому під час вибуху фури на Житомирській трасі пішоход опинився посеред дороги

 Біля Києва на Житомирській трасі фура підім'яла під себе легковик і вибухнула. Загинули троє людей — водій та пасажир легкової машини, а також пішохід, який, за дивним збігом обставин, опинився в момент автотрощі посеред дороги.

  Про це я йдеться в сюжеті ТСН.

  На житомирській трасі посеред дороги наче смолоскипи палають автомобілі. Через дим і вогонь видно — горить вантажівка. Під нею, повідомляють рятувальники, ще й легковий автомобіль. А от скільки людей усередині — не знає ніхто. Утихомирити полум’я десяткам вогнеборців допомагає злива.

  На ранок видно, що уся аварія зайняла чотири смуги руху та одну в протилежному. Що сталося? Імовірно, водій вантажівки їхав у бік Києва, протаранив відбійник, вилетів на зустрічну смугу руху і лоб в лоб врізався з легковиком. Стався вибух, а за нею масштабна пожежа. Від тягача майже нічого не залишилось — лише брухт. На друзки розірваний відбійник, перекинуті цукерки, попіл. І все впереміш зі шматками металу, спаленими автомобілями і розкиданим одягом загиблих.

  Вогняна аварія. Біля Києва на Житомирській трасі фура підім'яла під себе легковик і вибухнула. Загинули троє людей - водій та пасажир легкової машини, а також пішохід, який за дивним збігом обставин опинився в момент автотрощі посеред дороги. Як так сталось та що могло призвести до аварії – дивіться.    

  Повідомляють, що загинуло троє людей. Це пасажир та кермувальник легкового авто. А також чоловік, який нібито перебігав дорогу і саме в момент аварії його затиснуло між відбійниками.

  Як пішохід уночі опинився посеред дороги? Довкола ж ліс. Жодного самовидця аварії. Деталь за деталлю з’ясовують правоохоронці.

  Усе, що відомо, — чоловік переходив чи то перебігав дорогу в невстановленому місці. Можливо, за дивним збігом обставин водій вантажівки саме в цей момент не впорався з кермуванням, пролетів у відбійник і затиснув людину. А можливо, водій фури був першим, хто й побачив пішохода. Намагався викрутити кермо, його оминути, і саме через це не впорався з кермуванням.

  Водія фури шпиталізували до лікарні медичної допомоги. Із травмами і численними опіками він у вкрай тяжкому стані. Його транспортний засіб уже майже добу так і лежить посеред траси. Легковик евакуйовують на експертизу.

  Усі чотири смуги поліцейські перекрили. В обидва боки — трикілометрові затори.

  Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки або дорожнього руху.

  Особу пішохода досі не встановили.

Водій фури, який вижив і зараз перебуває в лікарні, попередньо є єдиним свідком цієї аварії. Яка причина трагедії, уже з’ясовують поліцейські. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework