Поспішали до садочка: у Житомирській області потяг відрізав жінці ногу на очах у її 4-річного сина

Поспішали до садочка: у Житомирській області потяг відрізав жінці ногу на очах у її 4-річного сина

  У Житомирській області потяг відрізав жінці ногу на очах у її 4-річного сина. Дитину потерпіла везла на санчатах через залізничний перехід.

  Товарний поїзд перекрив прохід, жінка вирішила не чекати, а перелізти під вагонами. Спочатку полізла не з дитиною, а з санчатам, чим врятувала хлопчика. Про це 15 лютого йдеться у сюжеті ТСН

  Зараз 22-річна Катерина - в реанімації. Вона не стримує сліз. Каже - ніколи не намагалася перейти залізничні колії під потягом, але цього разу поспішала відвезти Артемка до садочка. Перед поїздом сина зняла із санчат і наказала чекати, а сама полізла під вагони.

  "Пропустила саночки, а коли вже потяг рушив, я хотіла їх вихопити назад, але в мене не вийшло, втратила контроль і впала", - згадує потерпіла.

  Свідки викликали швидку, лікарі діагностували травматичну ампутацію ноги. "З 10 до 17 години це все робилося, але не вдалося врятувати ногу, щоби зберегти життя - довелося ампутувати", - каже завідувач відділення інтенсивної терапії Овруцької районної лікарні Микола Невмержицький.

  Надія Шваб працює на залізничній станції операторкою вже 40 років. Каже, вперше тут сталася така трагедія. Потяг, який перекрив перехід, у той день не мав тут зупинятися, але завадили погодні умови. Жінка, ще й із маленькою дитиною, взагалі не мала права переходити колії під вагонами.

  "Там обійти всього пять вагонів було, або постій на переході, почекай. Люди ж стоять, чекають. Не можна під вагонами лізти", - наголошує операторка.

  У поліції за фактом травмування жінки на залізниці відкрили провадження, опитують свідків, перевіряють дії залізничників. А от Катерина в реанімації навіть радіє, що в той момент у неї на руках були санчата. Боїться навіть подумати, що могло б статися, якби першим вирішила перетягнути через колії сина.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework