Перші результати деклараційної кампанії 2021 року: 1 млн. грн. та більше задекларували три громадяни

Перші результати деклараційної кампанії 2021 року: 1 млн. грн. та більше задекларували три громадяни

  З початку року триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році. 

   Громадянами області вже у січні 2021 року до територіальних підрозділів ГУ ДПС області подано 364 декларації про майновий стан і доходи та  задекларовано доходів на загальну суму 37,2 млн. грн.

  Сума податку на доходи фізичних осіб, самостійно визначена до сплати, становить – 1,4 млн. грн. та військового збору – 0,3 млн. грн.

  Із загальної чисельності поданих декларацій -  10 декларацій на отримання податкової знижки у відповідності до вимог ст. 166 Податкового кодексу України.

  Доходи в сумі 1 млн. грн. та більше задекларували три громадяни. Загальна сума задекларованого доходу складає 5,1 млн. грн., з яких до сплати самостійно визначено 182,3 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та 15,2 тис. грн. військового збору.

  Начальник Головного управління ДПС у Житомирській області Костянтин Гавриш зазначає, що на сьогодні служба спрямовує свої зусилля на створення максимально зручних умов для декларування громадянами доходів – починаючи від комплексу інформаційних послуг і до часткового автозаповнення декларації в Електронному кабінеті.

  Нагадуємо, громадяни та фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, мають право подати декларацію за 2020 рік до 01 травня 2021 року.

  Податкові зобов’язання, визначені такими фізичними особами у деклараціях, мають бути сплачені до 02 серпня 2021 року.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 19/02/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework