"Був у шоковому стані і закляк": у Житомирській області підліток ледь не замерз на смерть, повертаючись з побачення

"Був у шоковому стані і закляк": у Житомирській області підліток ледь не замерз на смерть, повертаючись з побачення

  Уночі середи, 17 лютого, у місті Новограді-Волинському Житомирської області на мілині посеред річки Случі поліцейські знайшли змерзлого 16-річного хлопця. Щоб витягнути скутого холодом підлітка на берег, правоохоронці здійснили рятувальну операцію. Нині юнак у лікарні, його здоров’ям опікуються медики.

   Про це повідомляє ТСН з посиланням на відділ комунікації поліції Житомирської області.

  За інформацією поліції, того вечора парубок вирушив на побачення з дівчиною, однак спілкування закінчилось близько 22:00. Пара посварилась: дівчина пішла додому, а хлопець пішов убік залізничного моста через річку. Проте вдома він так і не з’явився. Матір хлопця звернулася за допомогою до поліції, бо син кілька годин не виходив на зв'язок.

  Місцевість засипало снігом, доїхати безпосередньо до моста машиною можливості у правоохоронців не було. Вони дістались туди пішки залізничними коліями. Біля моста побачили свіжі сліди взуття і куртку, в яку за прикметами був одягнений юнак. Покликали і  почули у відповідь крики про необхідність допомоги.

  Парубок сидів на острівці посеред річки, скоцюрблений від холоду.

  "У хлопця зуб на зуб не потрапляв, він був у шоковому стані й закляк на морозі. Ми одягнули на нього куртку і швидко повідомили про нашого знайду медикам та до чергової частини підрозділу. Однак до рятівних автомобілів потрібно було ще пройти шлях у зворотному напрямку", — розповів капітан поліції Михайло Мостицький.

  Підтримуючи юнака, правоохоронці подолали відстань до 1,5 км кригою і снігом до коліна. Нагорі їх зустріли лікарі швидкої. Поліцейських оглянули на місці, а хлопця терміново доправили до медичного закладу і госпіталізували після тривалого перебування на холоді. Сам же врятований не зміг чітко пояснити, як опинився посеред річки на мілині. Нині його здоров’ям опікуються лікарі.

  "За словами медиків, юнакові добряче пощастило, що його так швидко розшукали, адже шансів діждатися ранку і вибратись із халепи самотужки у нього майже не було. Наразі життю 16-річного юнака нічого не загрожує", — резюмували в поліції. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework