На Житомирщині чоловік, рятуючи своє майно від вогню, отримав опіки

На Житомирщині чоловік, рятуючи своє майно від вогню, отримав опіки

  5 травня о 13:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній споруді у смт Іванопіль Бердичівського району. Про це рятувальників сповістили господарі приміщення, які першими побачили відкритий вогонь.

  По прибуттю вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено усю будівлю загальною площею 150 кв. м. Під одним дахом знаходились гараж та дровітник.  На гасінні працювало два відділення рятувальників, якими було здійснено 7 підвозів води. Майже за дві години пожежу було ліквідовано. Попередньо встановлено, що причиною займання стало коротке замкнення електромережі.  

  Подібний випадок стався у с. Андріяшівка того ж району. Там фахівці також припускають, що займання сталось через  коротке замкнення електромережі. Господарі погасили вогонь власними силами. Однак під час порятунку свого майна чоловік розлив пальне на руки. Пізніше він відчув різкий біль в руках.  Родичі подивились на руки господаря та побачили рани. Вони звернулись за медичною допомого. Лікарі констатували, що чоловік отримав опіки різного ступеню важкості верхніх та нижніх кінцівок.

  Загалом упродовж доби вогнеборці ліквідували п’ять загорянь господарчих будівель в області. Такі пожежі виникали в Житомирському та Коростенському районах області. Внаслідок останніх загорянь загиблих та травмованих не виявлено. Причини пожеж наразі встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework