На Житомирщині 9-річний хлопчик під час пустощів із сірниками отримав термічні опіки

На Житомирщині 9-річний хлопчик під час пустощів із сірниками отримав термічні опіки

  26 квітня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській споруді в с. Березівка Коростенського району.  По прибуттю рятувальників до місця виклику, полум’ям була охоплена дерев’яна споруда по всій площі – 16 кв. м.

  Через сильні пориви вітру вогонь швидко розповсюджувався. Пожежне навантаження збільшувало сіно, що зберігалось всередині. Аби повністю загасити загоряння, рятувальникам довелося розтягувати сіно, щоб пролити його водою. Пожежу ліквідували за дві години. Вогнеборці не допустили подальшого поширення полум’я на будівлі, що знаходились у декількох метрах від осередку займання. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено господарську споруду та 0,3 т сіна.

  Також цієї ж доби рятувальники залучалися на гасіння ще одного сінника, що у с. Відродження Житомирського району. Крім того, у с. Бондарівка Коростенського району вогнеборці гасили палаючий дерев’яний дім. А от в с. Чижівка Новоград-Волинського району сталося займання, на ліквідацію якого підрозділи ДСНС не залучались. Там 9-річний хлопчик під час пустощів із сірниками, отримав термічні опіки 2, 3 ст. верхніх кінцівок і тулуба. Інші обставини пригоди з’ясовуються фахівцями.      

  Загалом упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували 9 пожеж в області. Внаслідок усіх загорянь загиблих не виявлено. Причини пожеж встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework