Лікарні Житомирської області на 50% завантажені хворими на коронавірус, у деяких медзакладах зайняті майже всі ліжка

Лікарні Житомирської області на 50% завантажені хворими на коронавірус, у деяких медзакладах зайняті майже всі ліжка

  Станом на 9 березня лікарні Житомирської області, де надають допомогу хворим на COVID-19, завантажені пацієнтами на 50%.

   Про це 9 березня під час щотижневого онлайн-брифінгу повідомила перший заступник голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко, - інформує zhitomir.info.

  «В цілому по області завантаженість ліжок, де надають допомогу хворим на COVID-19, більше 50%. Найбільш завантажені лікарні у Малині, Новограді-Волинському, Бердичеві, Чуднові, Житомирській районній лікарні, Андрушівці. Що стосується Бердичева, то там завантаженість ліжок станом на сьогодні вже 88%. З Бердичева поки що в інші медзаклади ми не відправляли пацієнтів, а з Новограда-Волинського постійно це робимо, тому що там уже давно завантаженість ліжок граничить зі 100%, тому з Новограда-Волинського перевозимо в обласну клінічну лікарню імені Гербачевського», – розповіла Наталія Остапченко.

  Вона зазначила, що у лютому-березні в лікарнях області додатково розгорнули 56 ліжок для лікування пацієнтів з COVID-19. Якщо буде потреба, до кінця березня кількість ліжко-місць збільшать ще на 200.

  «У лютому-березні розгорнуто 56 ліжок. Це буквально за останні три тижні. У Баранівці – 10, Андрушівці – 12, Чуднові – 20, у Бердичеві – 14. І плануємо до кінця місяця, у разі потреби, розгорнути ще 200 додаткових ліжок», – повідала перший заступник голови ОДА.

  Відповідаючи на запитання журналістів, Наталія Остапченко розповіла, що серед пацієнтів є ті, що хворіють на коронавірус вдруге та навіть утретє.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework