У медичних закладах Житомирської області збільшено кількість ліжок із кисневим забезпеченням

У медичних закладах Житомирської області збільшено кількість ліжок із кисневим забезпеченням

  Про це йшлося на щотижневому підсумковому брифінгу Житомирської облдержадміністрації щодо ситуації з коронавірусом в області за участю першої заступниці голови ОДА Наталії Остапченко.

  Перша заступниця голови облдержадміністрації зазначила, що станом на 15 березня кількість ліжок у медичних закладах Житомирської області із кисневим забезпеченням збільшилася та становить 88,22%. У порівнянні зі станом на 09 березня, кількість ліжкомісць із кисневим забезпеченням збільшилася на 39.

  «Сьогодні на стаціонарі у медичних закладах Житомирської області перебувають 1288 осіб, із них на кисневій підтримці — 628 та під апаратами ШВЛ — 29», — додала Наталія Остапченко.

  Станом на 15 березня за даними Комунального некомерційного підприємства “Обласний центр громадського здоров’я” Житомирської обласної ради у лікарнях, які внесені до переліку закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, з 2657 ліжок забезпечено киснем 2344. У лікарнях резерву з 161 ліжка, визначеного для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, забезпечено киснем 114 ліжок.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework