Санаторій "Дениші" - у скрутному становищі

Санаторій "Дениші" - у скрутному становищі

  Комісія Житомирської облради погодила надання 678 тис. грн. підтримки санаторію «Дениші», який через коронавірус має 3 млн. грн. збитків.

  У Житомирській облраді відбулось онлайн-засідання депутатської комісії з питань комунальної власності та майнових відносин, на якому розглядали питання фінансової підтримки комунальних підприємств. Про це 9 березня повідомила пресслужба Житомирської облради, пише "Сільське життя".

  «Депутати погодили звернення комунальних закладів обласної ради щодо надання фінансової підтримки: «Табір «Орлятко» - 63,3 тис. грн. на оплату праці працівників у січні 2021р.; ККП «М’ясомолторг» - 480 тис. грн. на електроенергію, сплату заробітної плати та податків; КП «Дирекція «Чорнобильбуд» - 92,3 тис. грн. на забезпечення діяльності ліквідкомісії; КНП «Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я» - 200 тис. грн. на заробітну плату; КП «Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші»» - 677,9 тис. грн. з метою погашення заборгованості із заробітної плати», - йдеться у повідомленні.

  Як зазначила пресслужба Житомирської облради, за словами директора санаторію «Дениші» Віталія Жалінського, через карантин минулий рік підприємство завершило діяльність із боргом у 2 млн. 400 тис. гривень. Станом на сьогодні, збитки вже сягають 3 млн. гривень.

  «Члени комісії проголосували за пропозицію депутата обласної ради Олександра Чорноморця рекомендувати спрямувати фінансування на санаторій «Дениші» при прийнятті на наступній сесії облради програми з оздоровлення дітей. Директор закладу, в свою чергу, має надати відповідні розрахунки. Депутат обласної ради Валерій Прокопчук також вніс пропозицію, включити у перелік послуг закладу реабілітацію після перенесення коронавірусної хвороби. За словами директора закладу, у санаторії вже розроблено комплексну програму реабілітації пацієнтів після перенесеної коронавірусної хвороби COVID-19», - повідомили в обласній раді.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework