На Житомирщині на трасі М-21 побудують дворівневу транспортну розв’язку

На Житомирщині на трасі М-21 побудують дворівневу транспортну розв’язку

  На Житомирщині у рамках програми президента «Велике будівництво» на міжнародній трасі М-21 побудують дворівневу транспортну розв’язку.

   Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

  «Набирає обертів будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю). Складне транспортне пересічення розміщується між селами Осикове та Гришківці, поблизу обходу міста Бердичів (км 214+223)», - йдеться у повідомленні.

  Зазначається, що транспортна розв’язка включає в себе ділянку автомобільної дороги М-21, 4 з’їзди Житомир – Бердичів (під’їзд до м. Бердичів) Бердичів – Житомир, Вінниця – Бердичів, Бердичів – Вінниця, та лівий віднесений поворот на км 213+291.

  На дворівневій розв’язці облаштують розділову смугу з установкою однобічного бар’єрного огородження, однобічний бар’єр огородження на узбіччі, перехідно-швидкісні смуги зі з’їздів та зовнішнє освітлення.

  Проєкт дозволить розвантажити напрямок завдяки перерозподілу транспорту. Він фінансується з державного бюджету, а роботи виконує ПП «Автомагістраль».

  Автомобільна дорога М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський пролягає Житомирською та Вінницькою областями. Транспортний коридор сполучає Республіку Білорусь з Молдовою. Його протяжність на території Житомирщини – 224,5 км.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework