«Житомиргаз Збут» запускає нові тарифи на газ для населення

«Житомиргаз Збут» запускає нові тарифи на газ для населення

  Клієнти ТОВ «Житомиргаз Збут» з 1 травня 2021 року будуть користуватися новими тарифами на газ. Вони зможуть самостійно обрати найбільш зручний для себе тариф, проаналізувавши інформацію про нові пропозиції від постачальника.

  Відповідно до постанови НКРЕКП, з 1 травня цього року усі побутові споживачі блакитного палива за замочуванням будуть переведені на річний газовий тариф, який дозволить не зважати на сезонні коливання вартості енергоресурсу.

  ТОВ «Житомиргаз Збут» запроваджує для населення тариф «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ» (базова пропозиція постачальника), який діятиме на постійній основі з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року. Цей тариф дозволить клієнтам ТОВ «Житомиргаз Збут», який працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», не перейматися стрибками цін і спокійно споживати природний газ впродовж 12 місяців.

  «Серед переваг тарифу «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ» можна виокремити такі: ціна газу протягом року може змінитися лише у бік зменшення, споживачам не потрібно  збирати документи та підписувати новий договір, вони будуть переведені на тариф автоматично», – зазначає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

  Проте передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше. Нагадуємо, що розрахунок за спожитий енергоресурс варто проводити до 25 числа кожного місяця.

  Тариф «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» діятиме також з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року. Проте підключитися на цей тариф споживач зможе з 1.05.2021 до 31.08.2021 р.

  «Тариф «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» дозволить розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом всього року. Рахуватиметься цей тариф так: річний обсяг споживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну, яка буде вигідніша, ніж у тарифі «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ». Споживач щомісяця сплачує рівні частини від свого річного обсягу, залежно від кількості місяців, що залишилися до дати завершення дії тарифу. Фактично чим раніше перейшов на цей тариф, тим менший щомісячний платіж. До речі, за цим тарифом взимку клієнт може сплачувати менше, ніж реально споживає», – наголошує Олена Благодарська.

  Перевага цього тарифу у тому, що споживач кожного місяця платитиме визначену суму, незалежно від обсягу споживання, а показання лічильників передаватиме як і раніше.

  Що потрібно знати про тариф «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ»:

  • Немає надмірного навантаження на гаманець в опалювальний сезон;
  • Споживач матиме однаковий щомісячний платіж впродовж терміну дії тарифу;
  • Ціна газу протягом терміну дії тарифу не змінюється.

  «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» оцінять ті клієнти, котрі прагнуть прогнозованих платежів за газ протягом всього року, рівномірного навантаження на сімейний бюджет, незважаючи на настання опалювального сезону», –  запевняє керівник компанії.

  Для переходу на «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» потрібно подати нову Заяву-приєднання постачальнику у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua, у відділеннях постачальника, або зафіксувати свою згоду на зміну умов через Особистий кабінет 104.ua, вебсайт ТОВ «Житомиргаз Збут» або контакт-центр.

  «Крім основних річних тарифів готуємо особливі пропозиції для клієнтів, які також допоможуть їм зекономити на оплаті за газ в певні періоди його використання. З 1 травня запроваджуємо тариф «ТВІЙ ГАЗ МІСЯЧНИЙ», який відображатиме ринкову ціну на газ щомісяця. Також продовжимо нашу акцію «Твоя енергонезалежність» у тарифі «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ», до якого можна буде підключитися з 1 червня. Слідкуйте за нашими пропозиціями та оновленнями, аби обрати для себе найзручніший варіант», – наголошує директор ТОВ «Житомиргаз Збут».

  Тариф «ТВІЙ ГАЗ МІСЯЧНИЙ» пропонуватиме споживачам газ за ринковими цінами. Вартість блакитного у межах цього тарифу публікуватиметься на сайті щомісяця за п’ять днів до початку періоду постачання. Серед основних переваг цієї пропозиції – можливе зниження ціни на енергоресурс у весняно-літній період.

  Тариф «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» (раніше – акція «Твоя енергонезалежність») надасть можливість клієнтам ТОВ «Житомиргаз Збут» економити під час опалювального сезону.

  «Тариф «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» дозволить клієнтам створити власний газовий запас на опалювальний сезон. Споживач зможе придбати блакитне паливо заздалегідь за літніми цінами і споживати його впродовж опалювального сезону», – зазначає Олена Благодарська.

  Переваги тарифу «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» для споживачів:

  • потрібний обсяг газу на опалювальний сезон клієнт визначає самостійно;
  • газ закуповується за низькою літньою ціною;
  • сплатити за газ можна у розстрочку.

  Нагадаємо, що на опалювальний сезон 2020/2021 аналогічною пропозицію скористався 1321 клієнт ТОВ «Житомиргаз Збут». Завдяки участі в акції, споживачі змогли зекономити понад 3,3 млн грн, адже закупили газ за літніми цінами від 4,49 грн до 5,49 грн за кубометр. Детальніше про результати акції «Твоя енергонезалежність»: https://zt.gaszbut.com.ua/ua/Info-for-consumers/id/uchasniki-akciji-tvoja-energonezalezhnist-vid-zhit-41145

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework