Бюджетні установи Житомирщини до 1 грудня повинні терміново укласти договори на постачання газу у 2023 році

Бюджетні установи Житомирщини до 1 грудня повинні терміново укласти договори на постачання газу у 2023 році

  Для забезпечення бюджетних організацій Житомирщини природним газом за фіксованою ціною 16,39 грн за кубометр їм необхідно ТЕРМІНОВО укласти нові договори з ТОВ «ГК «Нафтогаз Трейдинг».

  Договори укладатимуться на період з 01.01.2023 по 31.03.2023 включно.

  Житомирської ОВА звертає увагу, що у випадку не заключення договору з ТОВ «ГК «Нафтогаз Трейдинг» у зазначений термін постачання природного газу буде здійснюватись постачальником «останньої надії» за ціною близько 70 грн за 1 м3.

  Не підписання договору та потрапляння на постачальника «останньої надії» призведе до перевитрат бюджетних коштів та неефективного їх використання в умовах воєнного стану в країні.

  Нагадаємо, що Нафтогаз Трейдинг з 1 вересня цього року по 31 березня 2023 року постачає бюджетним установам природний газ по 16 390 гривень з ПДВ за 1000 кубічних метрів (без урахування послуг на транспортування та коефіцієнта, який застосовується у разі замовлення потужності на добу наперед).

  Це прописано у відповідному Положенні постанови Кабміну від 19 липня 2022 року №812 (із змінами і доповненнями, внесеними постановою Кабміну від 29 липня 2022 року №839).

  Щоб привести діючі договори у відповідність до вимог Положення, Нафтогаз Трейдинг у першій декаді серпня цього року розіслав бюджетним установам проєкти додаткових угод (додаток 1).

  Якщо бюджетна установа приймає цінову пропозицію Нафтогаз Трейдингу, то виконує алгоритм дій для укладання Договору (додаток 4).

  Також компанія здійснює розсилку проєктів Договору на постачання природного газу на період 1 січня – 31 березня наступного року (додаток 3) та Протоколу переговорів (додаток 5).

  Укласти всі необхідні документи потрібно до 1 грудня. Договір має укладатися виключно з дотриманням вимог ЗУ «Про публічні закупівлі».

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework