Патрульна поліція оскаржує постанову суду, якою закрили справу ексдепутата Житомирської міськради за наїзд на патрульного

Патрульна поліція оскаржує постанову суду, якою закрили справу ексдепутата Житомирської міськради за наїзд на патрульного

 Корольовський районний суд м.Житомира закрив справу про притягнення до адміністративної відповідальності колишнього депутата Житомирської міської ради Антона Раковича, який на заправці наїхав на патрульного.

  Відповідну постанову суддя Аксьонов ухвалив 10 березня 2021 року, - інформує zhitomir.info.

  «ОСОБА_1, відповідно до протоколу про адміністративне правопорушення серії ДПР18 №132019 від 27.01.2021р., 20 листопада 2020 р. о 14 год. 00 хв., в м. Житомирі, на вул. Східній, поблизу будинку №88-А, керуючи автомобілем BMW X5 номерний знак НОМЕР_1, перед початком руху не впевнився в безпеці маневру та вчинив наїзд на пішохода, працівника поліції при виконанні службових обов`язків, капітана поліції ОСОБА_2. В результаті ДТП ОСОБА_2 отримав тілесні ушкодження. Захисник ОСОБА_1, адвокат Галагуз В.В., під час розгляду даної адміністративної справи в суді, звернувся до суду з письмовою заявою в якій вказав, що ОСОБА_1 своєї вини не визнає у вчиненні вищевказаного адміністративного правопорушення та просив суд закрити провадження по даній адміністративній справі на підставі ст. 247 КУпАП, в зв`язку із закінченням строків передбачених ст. 38 КУпАП», - йдеться у постанові.

  Суд постановив закрити провадження у справі відносно Раковича «в зв`язку із закінченням строків призначення адміністративного стягнення та притягнення до адміністративної відповідальності».

  Скріншот постанови Корольовського райсуду

  Зазначимо, що покарання за ст.124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) передбачає покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн) або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

  Не погоджуючись з таким рішенням суду першої інстанції патрульна поліція подала апеляцію. Засідання в Житомирському апеляційному суді призначене на 18 травня 2021 року.

  Нагадаємо, 20 листопада 2020 року на заправці «Яркон», що знаходиться у Житомирі на вулиці Східній, автомобіль BMW наїхав на ногу патрульному, в результаті той отримав перелом. Попередньо було встановлено, що на заправці виник конфлікт між водієм BMW, депутатом Житомирської міської ради Антоном Раковичем, та патрульними.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework